Produse Xact Consulting - Scaune refurbished

[Pagina 1 din 1]

Scaune birou SH 76

Scaunele de birou SH 76 sunt scaune special create pentru impatimitii de jocuri pe PC sau
console. Este un scaun ergonomic, confortabil, cu cotiere reglabile 2D
(inaltime, stanga-dreapta), capitonate pentru un confort suplimentar.Materialul folosit pentru tapiterie este pielea ecologica.
 Scaunul nu prezinta nici o defectiune, acesta a fost expus in s

399.84 RON

Scaune birou SH59

Scaun directorial reconditionat executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza si bratele din otel cromat. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare , mecanism de balans.

Scaunul este perfect functional, in ambele laterale a spatarului are cate-o mica ciupitura (vezi foto). Are un grad de uzura de 5%.

Ce sunt scaunele reconditionate (refurbished)?

420.07 RON

Scaune de bar SH56

Scaune de bar rotative, reglabile pe inaltime, cu sezutul din piele sintetica, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz, suport de picioare cromat Unul dintre scaune are o mica taietura sub sezut si o lovitura, iar celalalt are mici ciupituri tot sub sezut (vezi poze). Scaunele au un grad de uzura de aproximativ 5 %.Defectele nu afecteaza buna functionare a scaunelor si nici aspectul vi

158.27 RON

Scaun de birou SH43

sunt scaune de birou avand un design modern, cu cadrul din otel cromat, acoperit cu piele ecologica. Manerele si linia cadrului sunt create pentru a oferi un plus de ergonomie, alaturi de look-ul modernist. Scaunele au stea metalica cromata moderna, piston cu gaz (hidraulic),
manere de otel cromat imbracate in piele ecologica de culoarea spatarului si sezutului, precum si u

299.88 RON

Scaune de birou SH86

Acest model face parte din categoria produselor de mic mobilier, fiind conceput special pentru copii.
Scaunul de birou OFF 619
este un scaun tip operativ, ergonomic, avand baza si brate
confectionate din polipropilena, iar sezutul si spatarul au fost
tapitate cu mesh, pentru a asigura o circulatie imbunatatita a aerului. Scaun ergonomic, manerele si baza sub

188.02 RON

Scaun conferinta SH52

Scaune pentru vizitatori pe sanie metalica cromata si cu brate cromate. Sezutul si spatarul sunt tapitate in piele ecologica calitativa.
Set compus din doua scaune, julite/mici taieturi/impunsaturi in laterale datorate ambalarii necorespunzatoare. Scaunele sunt nefolosite. Scaunele au un grad de uzura de 2%. Disponibile doar pe culoarea maro.
Ce sunt s

152.32 RON

Scaune vizitatori SH36

Scaun pentru vizitatori realizat pe sanie de otel vopsita in culoarea neagru, cu bratele de plastic negru, cu fata sezutului si spatarului acoperite cu piele tip "split leather". Disponibil doar pe culoarea crem. Set compus din 2 scaune de asteptare de culaore crem. Pielea de pe fata spatarului are o nuanta rosiatica (vezi poze).  Scaunele sunt noi, neutilizate, problema semnalizata

129.71 RON
[Pagina 1 din 1]