Produse Xact Consulting - Scaune refurbished

[Pagina 1 din 1]

Scaune birou SH59

Scaun directorial reconditionat executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza si bratele din otel cromat. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare , mecanism de balans.

Scaunul este perfect functional, in ambele laterale a spatarului are cate-o mica ciupitura (vezi foto). Are un grad de uzura de 5%.

Ce sunt scaunele reconditionate (refurbished)?

420.07 RON

Scaune de bar SH56

Scaune de bar rotative, reglabile pe inaltime, cu sezutul din piele sintetica, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz, suport de picioare cromat Unul dintre scaune are o mica taietura sub sezut si o lovitura, iar celalalt are mici ciupituri tot sub sezut (vezi poze). Scaunele au un grad de uzura de aproximativ 5 %.Defectele nu afecteaza buna functionare a scaunelor si nici aspectul vi

134.47 RON

Scaun de birou SH43

Scaunul este confectionat din piele ecologica de buna calitate, are steaua
din polipropilena cu insertii de plastic argintiu, brate din plastic dur
tapitate cu piele ecologica si mecanism de balans. Pielea
ecologica utilizata pe sezut si pe spatar in zona de contact este una
perforata, acest fapt permitand circulatia aerului si respectiv,
respiratia

349.86 RON

Scaun conferinta SH52

Scaune pentru vizitatori pe sanie metalica cromata si cu brate cromate. Sezutul si spatarul sunt tapitate in piele ecologica calitativa.
Set compus din doua scaune, julite/mici taieturi/impunsaturi in laterale datorate ambalarii necorespunzatoare. Scaunele sunt nefolosite. Scaunele au un grad de uzura de 2%. Disponibile doar pe culoarea maro.

152.32 RON
[Pagina 1 din 1]